Transport gratuit

Transportul este gratuit pe toata raza municipiului Bucuresti, precum si a localitatilor limitrofe, indiferent de numarul covoarelor, atata timp cat valoarea comenzii ridicate este de minim 100 lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mica de 100 lei, taxa de transport este de 25 lei.

Atat la ridicare cat si la livrare noi preluam si aducem covoarele pana in casa. In situatii speciale (persoana bolnava, singura sau in varsta) scoatem covoarele de sub mobila, iar la livrare le asezam la locul lor.

Etapele spalarii

SPALAREA

Noi am spalat intotdeauna traditional, asa cum stiu toti clientii nostri ca se spala covoarele, asa cum le-ar spala ei insisi daca ar avea timp si loc: pe jos, cu peria si cu furtunul cu apa rece. Trebuie adaugate insa si cateva elemente definitorii de tehnologie moderna:

- aparatul de spalat cu jet de apa sub presiune (200bari), care inlocuieste necesitatea de a bate covoarele inainte;

- peria electrica de spalat covoare, care inlocuieste munca fizica a omului cu o viteza de rotatie si presiune precis calculate, in asa fel incat ceea ce am putea face cu mana in 2-3 ore de efort considerabil sa poata fi facut in circa 10 minute de periaj atent, la 190rotatii/minut. Diametrul de 45cm al periei din plastic, lungimea firului periei de 6 cm, cat si presiunea exercitata de greutatea plasata deasupra periei (27kg) asigura un periaj suficient de profund, in asa fel incat sa nu ramanaanici urma de murdarie in fibra covorului

- jetul continuu de apa curenta, in cantitate suficienta asigura indepartarea completa a prafului, noroiului si a altor forme obisnuite de murdarie.

- detergentul lichid, special conceput pentru covoare si tapiterii este dur cu murdaria, dar delicat cu tesatura, fiind un produs fabricat in Germania pentru uz profesional. Covoarele din lana le spalam cu un detergent dedicat acestei categorii de produse, care contine si antioxidanti necesari contracararii efectului nociv al apei dure asupra lanii.

SPALAREA SPECIALA I - INDEPARTAREA MIROSURILOR SPECIFICE

Pentru covoarele care apartin iubitorilor de animale de companie (caini, pisici etc.), covoare care poarta urme olfactive de urina, avem o veste buna: la spalarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuseste in foarte multe cazuri sa inlature mirosul persistent de urina (din pacate nu in toate cazurile reusim in totalitate, deoarece urina de animale contine feromoni cu rol de mesaj chimic, care nu reactioneaza la niciun produs cunoscut de pe piata).

SPALARE SPECIALA II – INDEPARTAREA BACTERIILOR/GERMENILOR/ACARIENILOR

Pentru familiile cu copii, crese, gradinite, etc., dupa spalarea covorului folosim un produs ce contine doua ingrediente speciale: germicid si o componenta cu actiune antibacteriala, care prin actiunea lor distrug o gama larga de germeni si bacterii ce se pot gasi in tesatura covorului. Franjurii covoarelor au parte de un tratament special de inalbire prin clorinare, cu rezultate foarte bune.

Operatiunile de spalare speciala NU implica un cost suplimentar. Dvs. veti achita pretul standard, valabil pentru operatiunile de spalare normala.

CLATIREA/STOARCEREA SI USCAREA PRIN CENTRIFUGARE

Covorul se limpezeste folosind o cantitate suficienta de apa, procedeu urmat de uscarea acestuia, care se realizeaza in doua faze. Prima faza consta in centrifugarea la 1500 rotatii/ minut, proces prin care in cateva minute se elimina din tesatura 95% din cantitatea de apa. In faza a doua covorul este introdus pe suporti speciali intr-un uscator incalzit, astfel ca a doua zi va fi gata de livrare. Circulatia continua a aerului pe toate fetele covorului este asigurata de distanta suficienta dintre covoare (40-60cm), iar procesul de centrifugare in sine ajuta la fixarea culorilor. Toate procedurile de clatire, stoarcere si uscare sunt executate prin metode non-invazive, lasand tesatura covorului intacta (indiferent din ce material este acesta executat) si in aceleasi conditii cum a fost la momentul ridicarii comenzii.

PREGATIREA COVOARELOR PENTRU LIVRARE

Inainte de livrare covoarele se aspira cu un aspirator puternic cu trei motoare. Se indeparteaza astfel scamele sau parul de animale care ar fi posibil sa mai fi ramas dupa spalarea cu ajutorul periilor din plastic, din sarma si a foitelor aderente gen Scotch Brite.

Garantia calitatii

Intrucat consideram ca nu putem progresa lasand in urma clienti nemultumiti, am introdus conceptul "nu platesti daca nu iti place". Ce inseamna asta? Inseamna ca noi nu incasam niciodata banii in avans, ci numai dupa ce Dvs. ati primit covoarele si sunteti multumit(a) de calitatea serviciilor noastre.

Toate cele mai sus aratate au menirea de a crea o imagine asupra a ceea ce se intampla cu covoarele Dvs. in cele 2 zile cat dureaza procesul de curatare, din momentul in care le preluam si pana le primiti inapoi.

Asteptam comenzile Dvs.!

Cu drag,
Echipa Waldmaster